Szívből köszöntelek!

Ez a megszólítás talán még soha sem volt ennyire szeretettel átszőve, mint így Advent első vasárnapja után, az ünnepekre hangolódás idején. Már meggyújtottuk az első gyertyáinkat, a Béke gyertyáját, felkerültek az első díszek ajtóinkra és az első ünnepi terítőnkkel egy kicsit a szívünkbe is beköszöntött az Ünnep. A hét eleji hópelyhek is nagy mosolyt csaltak Gyermekeink arcára, amit a feldíszített teraszok, csillogó kirakatok, kivilágított fenyőfák csak még jobban fokoznak. Vitathatatlanul Karácsony a mi legszentebb és legszeretettebb ünnepünk. Elkezdődik az ötletelés szeretteink ajándékairól, vendégeinkről, kikkel az ünnepi vacsoránkat fogyasztjuk majd el, sőt kiderül az is, kié lesz a hallé megfőzésének megtisztelő feladata. Megkezdődik a zsúfolt parkolókban való helyekért a versenyfutás, a roskadásig pakolt bevásárlókocsikkal való szlalomozás és a végeláthatatlan, kígyózó sorokban való várakozás. Minden évben ugyanaz a sürgés-forgás, mégis minden fáradozást megér az a néhány nap, amikor szeretteink körében egy kicsit megnyugodva, lelassulva, békében ünnepelhetünk.

 

Ez a versenyfutás nem csak otthonunkban, de nálunk az üzletben sem megy másképp. Ahhoz, hogy méltóképp fel tudjunk készülni, már 1-2 hónappal ezelőtt kiválogattuk és megrendeltük a dekorációknak, ünnepi díszpárnáknak, terítőknek való anyagokat. Feltöltöttük polcainkat fényesebb, csillogóbb dekorokkal, valamint azóta beköltöztek a gyertyákkal, csillagokkal, angyalkákkal teli textilek is. Akik az új függönyüket nem Karácsonyra képzelték el, ők is örömmel fogadták az erre az alkalomra berendelt vászonterítők tömkelegét, amivel méltóvá varázsolhatják az ünnepi asztalt.

Már hetekkel ezelőtt megkezdődött a dömping varrodánkban is. Mint a Mikulás kis manói, mi is olyan szorgosan hordjuk és soroljuk be a varrásra szánt anyagokat, mint az üzletünkben felvett rendelések után, mint a webshopunkban rendelt termékek esetén. Mivel vészesen fogynak a napok Karácsonyig, így ajándéknak megfelelő termékekkel is szeretettel várunk. Biztosan nem csak számomra ismerős az az idegtépő maraton, amit a még meg nem vett ajándékok miatt futunk, az utolsó utáni időpontban. Erre is minden évben úgy készülünk, hogy a nagy vásárlási láz vége felé, még az utolsó napokban is megfelelő kínálatból lehessen válogatni díszdobozos termékeink közül….

Bármennyire is hosszúak a készülődés napjai ebben az időszakban, mi mégis mosolyogva és szeretettel várunk üzletünkben. Csak reméljük, hogy idén is segíteni tudtunk ötleteinkkel és termékeinkkel még szebbé tudjuk majd varázsolni a Karácsonyt…

    

 

                                      Legyen a mai napod is szép…..

 

                                                                                                               Renáta

Ha nem szeretnél lemaradni az újdonságainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Kiskunhalas

Panoráma Függönyszalon

CKiskunhalas
Szilády Áron u. 11.

T+36 20 91 32 102

F+36 77 741 180

 

Adatkezelési tájékoztató

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.