Csak így éri meg dolgozni

Szívből köszöntelek!

Végre újra itt! :-)

Az elmúlt hét margójára:
Csodálatosak vagytok! Túlzás nélkül! Köszönjük a sok kíváncsiskodó szempárt, elismerő szavakat és persze azt, hogy ennyien részt vettetek "kis" vásárunkon. Hiszem, hogy csak így éri meg dolgozni! Adni, segíteni, hozzátenni és ezeknek valós arányában megkapni az értékét. Az egymást követő évek csak így tudnak stabilak, eredményesek és előre mutatóak lenni.
Remélem élhetek szavaitokkal, miszerint "ismét nem okoztunk csalódást"! Ez nekünk szívmelengető...és köszönjük!!!
Egyet biztosan ígérhetek: a jövőben sem fogunk!!! :-) :-)

A blog alapötlete viszont nem Függönyszalonunk miatt született meg és nem csak a lakástextilek világának bemutatása céljából. A fő gondolat, hogy minden lakberendezéssel, átalakítással, dekorálással kapcsolatos ötletek tárházaként szolgáljon, inspiráljon, segítsen a "szépülni" vágyóknak.
Azt kérlek nézd el nekem, hogy időnként egy-egy írást megjelenítek az Üzlettel kapcsolatban is, hiszen még ennyi év után is fellelkesít egy-egy új beérkező minta, újdonságnak számító textúra vagy épp a legfrissebb, legfelkapottabb színvilág. Mivel az Üzletben is naprakészek vagyunk ezek terén, így az ilyen átfedéseket nem is tudnám kiiktatni. Valamint külsős munkáimnál, tapéta, szőnyeg és lakástextil terén természetesen innen építkezek.

                                                    


Az ezt követő blogokban számos segítséget fogtok találni függönyözés, karnisozás tekintetében. Megoldásokat időközben felmerülő problémákra, nem túl szerencsés adottságokkal rendelkező terekre. Folyamatban lévő munkáimról is fogok itt írni, képeket feltölteni, a kezdetektől a végleges otthonok, szállások kialakításáig. Számos inspiráló képpel is szeretnék ötletet adni Neked is, aki ezt olvasod, mert hiszem hogy egy-két apró gondolat, jól elkapott hangulat nagyon hasznos tud lenni, hogy akár segítséggel, akár önállóan Te is ki tudd alakítani azt a környezetet saját magad számára, ami valóban szolgál Téged, feltölt, kikapcsolódni hagy és ahol vidáman töltheted mindennapjaidat.
A mai felgyorsult Világban, ahol a tömegcikk gyártás és a sablonosan berendezett életterek a fénykorukat élik, ott hiszem hogy mindenkinek jár egy kis egyediség, egy kis saját világ, amelyben otthonosan, feszengés nélkül, jó érzésekkel élhet. Én ebben szeretnék egy kicsit jobban elmélyedni, Veled ötletelni, Téged inspirálni. Persze csak ha élsz vele...!?

Na de elég is a véget nem érő körmondatokból, jöjjenek a tettek, lássunk munkához!!! Szépüljünk együtt!!! :-))

U.i.: A legközelebbi posztban már hozom Neked az egyik folyamatban lévő munkámat, amely különösen kedves számomra. Tarts velem akkor is!! :-)
  
                                                                                                         Szép álmokat! 
                                                                           
                                                                                                                                                    Renáta                                             

 

Ha nem szeretnél lemaradni az újdonságainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Kiskunhalas

Panoráma Függönyszalon

CKiskunhalas
Szilády Áron u. 11.

T+36 20 91 32 102

F+36 77 741 180

 

Adatkezelési tájékoztató

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.