A csodák bennünk vannak...

 

Szívből köszöntelek!

Egy felettébb hosszú és tartalmas napnak érek lassan a végéhez. Viszont annyira fel vagyok dobódva, hogy úgy döntöttem, élményeimet azonnal megosztom Veled….

Az elmúlt hosszú-hosszú órákat egy Kecskemét melletti kisvárosban töltöttem egy kis „ékszerdoboz” ajándéküzletben. Az itt található képeket azért mutatom Neked, mert így talán egyből érthető az elnevezésem. Itt a virágok és ajándéktárgyak mellett számtalan kis különlegesség található, melyek mind a tulajdonos, Jutka keze munkáját dicsérik. Sőt az üzlet hangulatának és teljes berendezésének is Ő a megálmodója.   

 

 

Mindig csodálattal figyelem azokat az embereket, akiket ilyen kézügyességgel, kitartással és persze türelemmel áldott meg a sors, az ilyen aprólékos munkákhoz.

 

 

Tavaly ilyen indíttatással rendeztük meg első tavaszi vásárunkat is. Úgy szerettünk volna kedvezni az egész évben hozzánk járó varrónőinknek, kézműveskedőinknek, a lakástextilek szerelmeseinek, hogy egy héten keresztül börzéztünk. Minden nap frissülő kínálattal – kisebb-nagyobb anyagokkal, nylonokkal, dekorokkal, díszpárnákkal, csipkékkel…….és még sorolhatnám – vártuk Vásárlóinkat, kizárólag erre a 6 napra érvényes, nyomott árakkal. Öröm volt látni a felcsillanó szemeket, amikor egy-egy „épp oda illő darab” gazdára talált.

Mivel az érdeklődés mértéke minden várakozásunkat felülmúlta, ezért egyértelmű volt, hogy az idei tavaszt is így indítjuk. Mi már lelkesen készülünk, mert csak 11 nap maradt a vásár kezdetéig…

Ne feledkezz meg róla Te sem : Május 8-13-ig várunk szeretettel egy kis közös ötletelésre!!!

De mi nem pihenünk addig sem, mert a mai nap számos megoldás született üzletünk tavaszba borítására is. Jutka hatalmas segítőkészséggel avatott be az antikolás, öregbítés, repesztés fortélyaiba. Rengetek technikával ismertetett meg, számtalan praktikus tanáccsal gazdagodtam. Így remek elképzelések születtek az üzlet berendezésére, kirakataira vonatkozóan is. Mivel a vásárra már egy megújult környezetben szeretnénk fogadni Titeket, így holnaptól rengeteg feladat vár még ránk…

Természetesen hozom majd a fotókat, de ugyanannyi szeretettel várlak az üzletben is, Kiskunhalason….

Nyugodt álmokat és ne feledd: a napod is legyen szép!

 

       Renáta…..

 

                                                                                                     

Ha nem szeretnél lemaradni az újdonságainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Kiskunhalas

Panoráma Függönyszalon

CKiskunhalas
Szilády Áron u. 11.

T+36 20 91 32 102

F+36 77 741 180

 

Adatkezelési tájékoztató

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.