Kiállítás a Material Even Centerben

Februárban került megrendezésre a Material Event Centerben a Laguna Nagykereskedelmi Textilcég hazai kiállítása, amelyre a hazai közönség mellett a környező országokból is sok látogató érkezett. A legújabb textiltrendeket bemutató rendezvény sikeréhez üzletünk is nagyban hozzá járult. Óriási választékból tervezhettük meg a kiállítás modelljeit. Varrodánk több mint 15 modellt készített erre az alkalomra.
2012 Világkiállítás- Heimtextil

A 2012-es évet is rendhagyó módon kezdte a lakástextil szakma. Ez év januárjában megrendezésre kerülő Heim-textilen mutatták be a világ minden részéről érkező gyártók az idei év textil és tapéta trendjeit.

A Panoráma Függönyszalon is képviseltette magát ezen a rangos eseményen. Magyarország egyik legmeghatározóbb textil nagykereskedelmi cégének, a Lagunának terveztük és varrtuk a kiállítási modelljeit.
2013 Világkiállítás- Heimtextil

Ebben az évben is eljuthattunk a Laguna jóvoltából Frankfurtba. A karácsony előtti hajtást minden évben megkoronázza
a kiállításra való készülődés. Ilyenkor mindig nagy a zsongás nálunk. Gyermeki kíváncsisággal bontogatjuk a varrodánkba beérkező anyagokat és kezdetét veszi ezek konfekcionálása, az újdonságokat leginkább szemléltető bemutatásához szükséges fazonok kialakítása. Ezt a pár napot megelőző munka is meglehetősen izgalmas, hiszen erre az alkalomra tervezett stand felállítása után kerülnek a megfelelő helyükre a megálmodott kollekciók. Az idei évben is azt éreztük, hogy a számos felépítmény között Magyarország is kiemelkedően magas színvonalon teljesített, de
helyettünk beszéljenek a képek...
Balatonfüred

Ismét textilkiállításon jártuk, azonban most nem a kollekciókat fogjuk szemléltetni, hanem mutatni szeretnénk néhány képet az azt követő csapatépítő vitorlázásunkról. A sok év közös munka és a mindennapi megoldásokra váró feladatok mellett fontos, hogy az ember jó hangulatban, összetartásban tudja megélni napjait a munkahelyén is. Sikereink abban rejlenek, hogy egymás munkáját elismerve, kéz a kézben dolgozunk a lehető legjobb végeredmény elérése érdekében. Fontos, hogy az ember időnként kicsit kikapcsolódjon, hiszen aki nem tud ellazulni, az megfeszülni sem tud igazán...

Ha nem szeretnél lemaradni az újdonságainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Kiskunhalas

Panoráma Függönyszalon

CKiskunhalas
Szilády Áron u. 11.

T+36 20 91 32 102

F+36 77 741 180

 

Adatkezelési tájékoztató

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.