Varrás

Varrodánkban az anyagok és fazonok megtervezése után konfekcionáljuk a függönyöket a meghatározott méreteknek megfelelõen. Túlzások nélkül mondhatjuk, hogy varrodánk kapacitása, technikai felszereltsége ma a legjobbak közé tartozik Magyarországon. Ez lehetõvé teszi, hogy lakossági megrendeléseinken túl szériavarrásokat, nagy mennyiségû megrendeléseket is készek vagyunk gyors határidõvel vállalni, hiszen mind a varráshoz szükséges alapanyag tekintetében, mind munkaerõben jól felkészültek vagyunk. Kiemelném rolóink saját kézzel történõ összerakását, a kizárólag nálunk készült lapfüggönyök sajátosságait vagy merevített drapériáinkat, melyek már az ország számos területén bizonyítják és dícsérik szakmai hozzáértésünket. Büszkék vagyunk a számtalan kézzel rakott fényátersztõ függönyünkre és arra a rengeteg megoldásra, melyeket az évek sok-sok próbálkozásának eredményeként tudhatunk magunkénak.

Célunk a végtelen lehetõségek tárházának bemutatása, a választott termékek fazonírozásának legmagasabb szintû kivitelezése, valamint az a maximum elérése, amely kihozható egy-egy nálunk választott textilbõl... A varratás minõsége bizton állíthatjuk, hogy nem az árbeli különbségben rejlik, hanem profi gépeinknek, valamint dolgozóink profizmusának, felkészültségének, begyakorolt szakmunkájának tudható be.
Varrodánk gépparkjából kiemelnénk még kiváló minőségű függönyvarrógépeinken túl a zsinórozó, illetve ólmozó gépünket. Különböző átmérőjű zsinórok bevonásával különlegessé tudjuk tenni díszpárnáinkat, ágytakaróinkat, de használjuk dekor-anyagok díszítésére is. Ólmozó gépünk pedig azért hasznos, mert magas föggönyeinkből vízszintesen vágva gyári minőségű alacsonyabb föggönyök készíthetőek, így számos esetben a gazdaságosságot figyelembe véve tudunk jó megoldást biztosítani.

Ha nem szeretnél lemaradni az újdonságainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Kiskunhalas

Panoráma Függönyszalon

CKiskunhalas
Szilády Áron u. 11.

T+36 20 91 32 102

F+36 77 741 180

 

Adatkezelési tájékoztató

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.