Ágynemű huzatok

A kielégítõ pihenés elengedhetetlen feltétele a zavartalan alvás.Ennek érdekében érdemes megfelelõ minõségû ágynemûket választanunk. Az igények eltérõek, egy azonban nagyon fontos: a jó alapanyag. A gyenge minõségû termékek gyorsan fakulnak, hamar kinyúlnak, anyaguk elvékonyodik és kilyukad. Érdekesség képpen az alvás során közel egy liter vizet veszítünk, így az az ágynemû a megfelelõ, amely ezt a mennyiséget képes beszívni és elpárologtatni. Üzletünkben csak és kizárólag jó minõségû alapanyagból lészült ágynemûk találhatóak, többféle árkategóriában. Termékkínálatunkban egyaránt fellelhetőek a pamut, a szatén, a flanel, valamint a krepp huzatok is. Természetesen kiegészítésként lepedőket, gumislepedőket is tartunk készleten. Igény estén egyedi méretek gyártása is megoldható.

Szabvány méreteink:

Paplan:
138×190 cm, 138×205 cm, 158×205 cm, 205×225 cm (dupla), 70×140 cm (gyermek)

Nagypárna:
68×90 cm, 50×70 cm (feles párna)

Kispárna:
38×51 cm

Termékeink 3 db-os (paplan, nagypárna, kispárna), illetve 5 db-os (dupla paplan, 2db nagypárna, 2db kispárna) garnitúrákban vásárolhatóak meg. A garantált minőség mellett igyekszünk polcainkon sok-sok színű és stílusú huzatot tartani és persze a gyerekmintás, Walt Disneys garnitúrák sem hiányozhatnak.
Flanel ágyneműhuzatok

Appretált, két oldalt bolyhozott, 100%-ban pamut alapanyagból készül. Rendkívül higiénikus, magas hõfokon mosható, könnyen kezelhetõ. Nagy elõnye, hogy nem igényel vasalást. Kiváló minõségû, puha ágynemû. Mivel rengeteg stílusban, a legkülönbözõbb mintákkal és színekkel kínáljuk, így akár üde színfoltja is lehet a hálószobáknak. Leghatékonyabban a hûvös éjszakákra ajánljuk, itt tudjuk leginkább kihasználni az elõnyeit.
Kevert szálas ágyneműhuzatok

A szálas anyagok keverésének a célja a hátrányos tulajdonságok kiküszöbölésével a minõség javítása. A pamut és poliészter szálak keverésekor a hátrányos tulajdonságok szinte megszûnnek és a szálasanyagok elõnyös tulajdonságai kiegészítik egymást. Jó kopásállóságúak, rugalmasságuk eredményeként egyáltalán nem gyûrõdnek.Megfelelõ hõálló és fényálló tulajdonságúak, kiváló a színtartósságuk.
Krepp ágyneműhuzatok

A krepp anyag különleges nyomási eljárással gyártott 100% pamut. Vasalást nem igényel, nem csúszkál, nem deformálódik. Számos színben, a legkülönbözõbb mintázattal kínáljuk.
Pamut-szatén ágynemûhuzatok

Modern színekkel és mintákkal a régmúlt vastag, de puha és kényelmes anyagát a szatén szövési eljárásával ötvözve, minden igényt kielégít. Kezelhetõség és tisztíthatóság területén is kiváló, többszöri mosás alkalmával is megtartja formáját és szárítógépben is szárítható.Bõrbarát és antisztatikus tulajdonságú.
Walt-Disney ágynemûhuzatok

Gondolván a kissebbekre is, folyamatosan elérhetõek nálunk a klasszikus mesefigurás huzatokon kívül a legfelkapottabb újdonságok is. Korosztálytól függõen, több méretben.

Ha nem szeretnél lemaradni az újdonságainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Kiskunhalas

Panoráma Függönyszalon

CKiskunhalas
Szilády Áron u. 11.

T+36 20 91 32 102

F+36 77 741 180

 

Adatkezelési tájékoztató

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.