Szőnyegek

Modern szőnyegek
A szőnyeg használata a lakberendezésben a régmúlt időkre tekint vissza. A trendek változásával a szőnyegek divatjában is állandó a változás, megújulás, de a klasszikus kézi csomózású szőnyegek sem mennek ki a divatból. Napjainkban igen keresettek a minimalista lakberendezéshez jól illeszkedő modern szőnyegek, melyek a hagyományosabb stílusú otthonokba is jól mutatnak. Napjaink modern technológiája határtalan lehetőségeket kínál, a szőnyeg megjelenésében gondoljunk csak a shaggy szőnyegekre. Hosszú dús szálai süppedős érzést nyújtanak megjelenésük bársonyos hatást kelt. Színeiben elsősorban a föld színek köszönnek vissza, ami melegséget áraszt. Egész megjelenése a kényelem és luxus érzetét sugározza.
Design szőnyegek
A dizájn szőnyegek a szőnyeggyártás csúcstermékei. Különleges technológiák kapnak itt helyet. A hagyományostól eltérő formavilágok és a különleges alapanyagok kombinálása, mint pl. a lószőr, bőr, nemezelt gyapjú, fém igazi remekműveket teremtenek. A lenyűgöző látványnak köszönhetően uralkodó szerepet töltenek be a térben, szinte vonzzák a szemet. A dizájn szőnyegek téralakító hatása jelentős, ezért tervezzük úgy a környezetet, hogy elegendő hely maradjon a téri megjelenítésre. E szőnyegek dominanciája megköveteli azt is, hogy a lakótér bútorzatát-színeit körültekintő figyelemmel hangoljuk össze, a harmónia érdekében.
Gyermek szőnyegek
A gyerekszőnyegek a mesevilág szereplőit varázsolják a gyermekszobákba. Találkozhatunk mesehősökkel, példaképekkel, de pillanatok alatt a dzsungel világában is érezhetjük magunkat. A gazdag mintavilágú szőnyegek mellett találunk visszafogottabb modelleket is, amelyek az amúgy is színes gyerekszobákba inkább ajánlatosak. A szőnyegek színét és mintavilágát hangoljuk össze a szoba többi textiljével is. Ha mintás a függönyünk és a dekorunk az ablakon, akkor célszerű egy magában mintás vagy minta nélküli szőnyegben gondolkodnunk. Mivel gyermekünk a legtöbb időt a földön tölti játékkal, vegyük figyelembe a szőnyeg szálmagasságát. Célszerű rövid szálú szőnyeget választani a tisztíthatósága miatt. Ebben az életkorban még sokat építenek a gyerekek, ezért is lényeges, ha rövid szálú a szőnyegünk.

A nagyobb korosztály számára is bőséges a kínálat. A lány szobákba virágmintás modelleket a fiúk szobájába a szörfdeszkán keresztül a halálfejes mintákon át igen nagy a választék.

A gyermekszőnyegek alapanyaga jellemzően akril, amely kaucsukkal kezelt, természetes alapú ragasztó anyagokat tartalmaz, így semmilyen allergizáló hatása nincsen. Száraz tisztítást igényelnek.

Ha nem szeretnél lemaradni az újdonságainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Kiskunhalas

Panoráma Függönyszalon

CKiskunhalas
Szilády Áron u. 11.

T+36 20 91 32 102

F+36 77 741 180

 

Adatkezelési tájékoztató

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.