Tapéták

Klasszikus tapéták
A klasszikus otthonok stílusjegyei határozott vonalakat szabnak a lakberendezésben. Szín és stílusviláguk behatárolt. Bár korunk divatja igen eklektikus a designerek szívesen keverik a különböző stílusjegyeket, így nem szokatlan ha egy klasszikus tapéta mellett egy modern vonal vezetésű kanapét találunk.

Azonban aki ragaszkodik a hagyományos értelemben vett klasszikus stílushoz, olasz és angol tervezők kollekcióiban bizonyára megtalálja otthonába a legmegfelelőbbet. A klasszikus tapéták színvilága a kék, zöld, bordó, piros, arany és krém változatok vagy ezek kombinációi. A minták igen cizelláltak jellemzően dús gazdag hatású magas minőségű papír, vinyl alapokon jelenek meg. A legmagasabb minőségű kategória a textillel átszőtt faltakarók. Nem ritkák a selyemmel, bársonnyal díszített motívumok, amelyek életképeket ábrázolnak.
Üzletünkben szakembereink segítségével segítünk az Ön otthonának stílusához igazodva kiválasztani, megtervezni egy olyan enteriőrt amire méltán büszke lehet.
Modern tapéták
A modern tamodern tapétákpéták téralakító hatásuknak köszönhetően új, izgalmas enteriőrök kialakítását teszik lehetővé a lakberendezésben.
A festett falakat felváltották a tapétázott felületek, napjainkban ismét reneszánszát élik a tapéták és a fali poszterek. A modern tapéták gazdag szín és formavilága új tapétázási szokásokat kíván meg. A dinamikus formáknak és színeknek köszönhetően egy – egy falfelület, falfülke, kandalló kiemelésére szolgálnak, nem alkalmasak a teljes szoba betapétázására. A kevesebb több elve alapján tervezzük be a térbe.
Alapanyaguk a papír, vinyl és a flíz.
Napjainkban igazán divatos a bőrhatású tapéták mellett a térhatású tapéták alkalmazása és a különböző felületi struktúrák játéka, amelyeken a természetes és a mesterséges fények megcsillanása igazán különleges hatást kölcsönöz a térben.
A modern tapéták kiválasztásánál gondoljuk át, hogy a minták miként fognak hatni a térre, milyen hatást szeretnénk elérni. Ha nagy belmagasságú helységet tapétázunk, akkor érdemes nagy léptékű mintát betervezni, ami a nagy térben igazán jól mutat. Kitűnő megoldás a nagy terek magasságának optikai törésére, ha széles csíkos tapétát választunk és vízszintesen futtatjuk a csíkokat. Ha kis alapterületű a helységünk a világosabb színű kollekciókból szemezgessünk és óvakodjunk a nagy minták használatától, hiszen összenyomják a teret.
Üzletünkben nagy szakmai tapasztalattal rendelkező tanácsadó kollégáink segítenek kiválasztani bőséges kínálatunkból az Ön otthonába a legmegfelelőbbet.
Design tapéták
A design tapétákat joggal nevezhetjük a tapéta gyártás csúcsának, hiszen itt olyan különleges technikai megoldásokkal és alapanyagokkal találkozhatunk, amik önmagukban is esztétikai élményt nyújtanak. Bambusz, nád, selyem, bőr textúrák mellett nem ritka, hogy kristályokkal és strasszokkal teszik még látványosabbá ezeket a faltakarókat. A lézer vágott mintákon át a digitalizált technikával készült design tapéták széles választéka közül válogathatunk. A magas minőség és az apró részletekbe menő kidolgozottság jellemzi e remekműveket. Nem nélkülözi az óriási léptékű mintákat sem, a merészség és a dinamizmus hatja át e tapétákat.

Dominánsan töltik be szerepüket a térben ezért nagyon fontos, hogy stílusban hozzá illő bútorzattal és textilekkel egészítsük ki az enteriőrt. Igazán kifinomult ízlésvilágot tükröznek.
Gyermek tapéták
A gyerek tapéták üde színfoltjai a lakberendezésnek. Kellemes színárnyalataik, kedves mintaviláguk felöltözteti, otthonossá teszi a teret. A gyermekszobák a sok játéktól már önmagukban is nagyon színesek, ezért legyünk körültekintőek a tapéták kiválasztásakor. Kerüljük a harsány, nagy mintázatú faltakarókat, különben ne csodálkozzunk, ha gyermekünk nyugtalan, izgága lesz.

A kisgyermekkortól a tini korosztályig rendkívül színes választékból tervezhetünk. Ha kislány szobát szeretnénk hangulatosabbá varázsolni, akkor válasszunk a csíkos, pöttyös, virágos kombinációkat, amiket akár több éven keresztül is szívesen látunk. A kisebbeknek a tündéres, királylányos, pillangós változatok lesznek a legjobban tetszőek. Fiú szobában közkedveltek az autós, csíkos, kockás mintázatok. Gyerektapéta
A legfontosabb szempont a színek összehangolásán túl a minták egymáshoz viszonyított aránya lesz. Kisgyermekünk lakószobája akkor lesz igazán harmonikus, ha a tapétánk mintázatát az ablak ruhájaként is meg tudjuk jeleníteni. Erre minden lehetőségünk meg van, hiszen számtalan kollekcióból választhatunk, ahol a kedves gyermek motívumok visszaköszönnek a tapétán és a függönyön is, már csak az a dolgunk, hogy megfelelő szőnyeggel egészítsük ki gyermekünk legkedvesebb birodalmát.

Ha nem szeretnél lemaradni az újdonságainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Kiskunhalas

Panoráma Függönyszalon

CKiskunhalas
Szilády Áron u. 11.

T+36 20 91 32 102

F+36 77 741 180

 

Adatkezelési tájékoztató

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.